- Jag har tidigare erfarenhet av Best Western Hotels och med tanke på den utveckling kedjan har genomgått de senaste åren och vad som kommer att ske framöver kändes det som ett givet val av kedja, säger Nina Ulvinen, via pressmeddelandet.

Best Western Malmö Arena Hotel står färdigt och öppnar i mars 2015. Det blir ett fullservice hotell med 295 rum, indelade i sex kategorier, och samtliga utrustade med fritt WiFi. Dessutom kommer hotellet erbjuda konferensavdelning för möten och events, gym och bastu samt restaurang och sportsbar.

Varumärke och läge lockar internationella gäster
Hotellets läge i anslutning till Malmö Arena och MalmöMässan är lätt tillgängligt med endast 150 meter till Hyllie Stationstorg. Här ligger både P-hus, tåg- och busstation. Från flygplatsen Kastrup ligger station Hyllie bara ett stopp bort med en restid på 12 minuter.

- Malmös utveckling innebär att vi med Best Western som varumärke kommer att kunna ta del av många internationella gäster. Det är också otroligt spännande att få vara med om att öppna ett nytt hotell och jag tror vårt läge kommer att locka många gäster, både privat- och affärsresenärer, säger Nina Ulvinen.

Världens största hotellkedja
Best Western Hotels är Sveriges största hotellkedja med 82 hotell på 59 orter i Sverige. Hotellen är privatägda och har därför en unik personlig prägel. I Sverige är alla hotell rökfria och erbjuder fritt Internet. Totalt finns över 4 000 Best Western hotell i ett 100-tal länder, varav drygt 150 i Norden, vilket gör hotellkedjan till världens största.

- Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet igen. Malmö är en spännande destination med en stor utveckling för närvarande och det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett helt nytt hotell med det klart bästa läget i expansiva Hyllie, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels Sverige.

Tidigare reportage:
Percys hotell får 15 våningar
Här ska alla indianer bo
Arenahotellet växer fram

Läs mer:
Malmö Arena Hotel