Fotografera, ladda upp och dela din bild på Instagram och hashtagga den med #hylliestationstorg. Om du inte har tillgång till en smartphone eller Instagram kan du maila din bild till maria.nyman@malmo.se och skriv "Fototävling Hyllie" i ämnesraden på mejlet. För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.
 
Alla bidrag samlas och visas under fliken "Instagram feed" på Hyllies facebooksida. Ett urval av bilderna kommer att presenteras som en fotoutställning i Hyllie Infocenter den 15 december kl 10-17. Det vinnande bidraget med fotograf utses genom demokratisk röstning av besökarna denna dag och belönas med en Canon EOS 600D.
 
Fotobidrag tas emot fram t o m den 1 december. Under perioden den 1-10 december görs ett urval av bidragen för  fotoutställningen i Hyllie Infocenter den 15 december. Urvalet presenteras även via ett fotoalbum på Hyllies facebooksida den 13 december. Vinnaren utses och presenteras med sitt bidrag måndagen den 16 december på Hyllies facebooksida.
 
Tävlingsvillkor:
Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #hylliestationstorg godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.
 
Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Administratörer för Hyllie förbehåller sig rätten att flagga bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. Dessa villkor gäller också om du mejlar in din bild.
 
Med ditt tävlingsbidrag medger du fria användarrättigheter av bildmaterialet till aktörerna i SAMSYN HYLLIE (se hyllie.com), som kan komma att användas i sammanhang som marknadsför eller informerar om området.
 
Urvalet av tävlingsbidrag för fotoutställningen i Hyllie Infocenter den 15 december sker av en jury bestående av aktörer i SAMSYN HYLLIE. Juryns beslut av urval går ej att överklaga.
 
Utsedd vinnare måste kontakta Hyllie på mailadress maria.nyman@malmo.se och uppge namn och adress dit vi kan sända vinsten. Om vinnaren inte har kontaktat Hyllie inom en 14 dagar förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 
Anställda på Malmö stad och aktörer i SAMSYN HYLLIE får inte delta i tävlingen.Tävlingen anordnas av aktörerna i Hyllie centrum genom samarbetet SAMSYN HYLLIE som presentras på webbplatsen hyllie.com.
 
Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta maria.nyman@malmo.se