Eva och kollegorna stormtrivs i de nya kvarteren. Till och med patienterna tycker om att gå till tandläkaren på den nya adressen.

- Jag älskar att blicka ut över torget och tänka, här ska jag bo, berättar Eva.

Redan nu känns det att Hyllie är en knutpunkt. Kring Stationstorget rör sig ett spännande flöde av människor som är på väg ut i världen eller på väg hem. Mässan och Arenans program drar också mycket folk hit.

- Det råder en internationell atmosfär som inte är att ta miste på. Läget är perfekt, jag når Triangeln på 2 minuter med tåg och Centralen i ett nafs, säger hon. 

Till och med banken är positiv
 Vänner och kollegor som hör att hon ska flytta hit jublar. Till och med banken har granskat projektunderlag tycker det är en bra investering.

- Alla är så positiva, vilket känns skönt. Jag har varit i kontakt med två banker och båda menar att föreningens ekonomi är i ordning och läget är bra. De har sagt KÖR!

Inglasad balkong mot boulevarden
Eva valde en 3:a på 7:e våningen med balkong mot torget så att hon kan följa folklivet utanför. Det blir perfekt att ha förfest hemma innan man går till event på arenan. Även den öppna planlösningen inbjuder till att ha vänner på besök.

Vackra materialval
Eva har aldrig tidigare köpt nyproduktion, men ser fram emot att få allt nytt och fräscht. Att lägenheten har en inglasad balkong är också ett plus. Materialvalen var så bra från början att hon inte gjort några tillval utöver induktionshäll och köksfläkt.

- Det var precis som om jag valt själv. Rena snygga material med parkett i ask och ljust överallt. Jag gillar när man själv adderar färg genom sina möbler, berättar hon.

Skön öppenhet
Att Eva valde just Brf Boulevarden beror på läget. Hon trivs med närheten till både Emporia och stationen. Även stadsplanen har spelat roll. Med torget snett över gatan följer en skön öppenhet och Hyllie Boulevard har en bredd som inte en vanlig gata har.

- Jag vill bo i Malmö och ha nära till allt. Det har jag här, säger Eva och kan knappt bärga sig till inflyttningen.

 

Läs mer om Peabs bostadsprojekt i Hyllie under Bostäder
Läs mer Brf Boulevarden på Peabs webbplats