Det var två nyfikna granskare som stegade in i trerummaren på 74 kvadratmeter på Hyllie boulevard. I avgiften till lägenheten har JM valt att baka in bredband, tv, telefon - och medlemskap i bilpoolen Sunfleet. Precis vid entrédörren finns två parkeringsplatser dedikerade till poolbilarna.

- En enorm tillgång, säger Anders Ödahl som själv är på väg att göra sig billös.

Vad får du för känsla av lägenheten?

- Jag gillar den. Den är bra planerad utan en massa döda ytor. Kanske är sovrummet faktiskt något stort, vilket gör det svårmöblerat. Jag hade nog gärna haft en klädkammare - även om det finns bra med garderober.

Saknar du något?

- Jag hade nog förväntat mig att det skulle finnas golvvärme i ett nybygge. Men det är ingen större grej, egentligen.

Något annat som du reagerade över och som du tyckte om?

- Det är väldigt fräscht, bra med ekparkett. Sen är det en väldigt fin grön innergård och en bra balkong i söderläge.

Varmvatten ingår inte i avgiften, vad tycker du om det?

- Jag tycker absolut att det är rimligt, speciellt om det visar sig att det är ett effektivt sätt att få ner förbrukningen.

Arkitektstuderande Johanna Larsson hade redan hunnit bli imponerad av entrén.

- Själva fasaden var rätt tråkig, men pelarna vid infarten var mäktiga, säger hon.

- Sen är det väldigt praktiskt med en egen liten bakgatan med entré och infart till garage.

Personligen är hon inte så förtjust i lägenheter med öppen planlösning eftersom hon gillar när det dyker upp nya saker runt en hörna. Men helhetsintrycket av lägenheten är ändå bra - tack vare detaljerna:

- Jag gillar att fönstren är låga och har ordentliga djupa bräden. Dessutom finns det fönster både i köket och i badrummet, vilket ger massor av extraljus. Och det är gott om ytor både i kök och badrum.

Vad tycker du om klimatlösningarna?

- Det är bra att det finns en tydlig klimatprofil för hela Hyllie. Men allt är så nytt nu och det är först när stadsdelen börjar bli bebodd på riktigt som man ser om det gör någon skillnad. Det ska bli intressant att se och följa vad som händer här ute.