I takt med att Hyllie och resten av Malmö blivit en alltmer attraktiv destination för kongresser och konferenser har också behovet av stora och flexibla mötesrum ökat. Därför tog MalmöMässan förra året beslutet att göra om en del av mässhallen till ytterligare kongressytor.

Den nya delen består av åtta mötesrum med flexibla väggar som kan anpassas efter sällskapets storlek, från 100 personer upp till 2000 personer - och alla i anslutning till stora utställningsytor. Kongressdelen får även en egen entré, informationsdisk, toaletter, arrangörsrum samt en stor foajé som passar för mingel eller som utställningsyta.

Vid invigningen välkomnades ca 250 gäster med pompa och ståt av Malmös Brandkår och bjöds på förfriskningar i Sommersbys Garden Party-bar innan programmet startade. Vid invigningsceremonin medverkade kommunstyrelsens ordförande, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S). Och under kvällen fick gästerna möjlighet att mingla runt i de nya lokalerna, äta mat från Mässrestauranger och blev underhållna av bland annat Torkild Sköld och Nanne Grönvall.   


Mer om MalmöMäsan