Hyllie Infocenter

karta_tagveckan_s2Öppettider
Söndag 5 dec kl 10.00 - 20.00.
Mån-fre 6-10 dec kl 13.00 - 20.00

På bottenvåningen i Malmö Arena ligger platsen för dig som är intresserad av vad som är på gång i Hyllie. I en utställning som arrangeras av områdets aktörer visas aktuella planer och pågående projekt. Här står redan Sveriges största pepparkakshus färdigbyggda.

Tänker du mer på hockey än byggnader utmanar spelare från världseliten i bordshockey i ett Citytunnelmästerskap under veckan.

Bordshockey
Söndag 5 december kl 18.00-20.00
Mån-tis 6-7 december kl 18.00-20.00
Tor-fre 9-10 december kl 18.00-20.00

Station Hyllie

Tider
Söndag 5 dec kl 10.00-20.00
Mån-fre 6-10 dec kl 13.00-20.00

Tågen kommer att avgå cirka fyra gånger i timmen men de kommer inte att köra efter någon tidtabell.

Biljetter
En resa genom Citytunneln fram och tillbaka under tågveckan kostar 10 kronor per person. Har du JoJo periodkort (månadskort) med Malmö-zonen reser du förstås gratis. Biljetterna köper du av personal på plats, vid stationen.

Malmö Arena

Söndag 5 dec kl 12.00-16.00
Vad vore en provåkning i Citytunneln med tåg utan en provåkning i Malmö Arena på is. Ta med dig hjälm och skridskor när arenan öppnar upp för fri åkning. Malmö Redhawks spelartrupp finns på plats för autografskrivning. Också andra aktörer på hemmaplan bjuder på aktiviteter och tävlingar.

Övriga evenemang under veckan:
Onsdagen 8 december - Worldcup Handboll
Fredagen 10 december - Elton John

För mer information besök www.malmoarena.com

P-huset - Hyllie Park & Ride

Söndag 5 dec kl 10.00-20.00 (invigning kl 14.00)
Tjänare för pendlare och de som ställer bil eller cykel för att ta sig vidare kollektivt är P-huset i Hyllie. Så nära sammankopplat att anläggningen invigs i samband med Citytunneln. Under dagen bjuds det på aktiviteter som Sveriges snabbaste allsåg, graffitikonst och ansiktsmålning. Dessutom har du chansen att vinna ett årskort för parkering.

Fri parkering i P-huset 5-8 december (fram till kl 22)
För mer information besök www.pmalmo.se

Stationstorget

Ett särdeles torg och ny knutpunkt i Malmö. Här möter du natur, kultur och arkitektur. Omfamnas av bokskogens mystik och vatten i fasta former - allt under en tindrande natthimmel.

Hyllie vattentorn

VA SYD sprider ljus över Hyllie från vattentornet alla dagar. Vill du möta vattnet rekommenderas istället Hyllie Infocenter. Här träffar du VA SYD bakom vattenbaren som bjuder på spännande vattenexperiment och friskt, gott och miljövänligt kranvatten. Glöm inte att fråga om Vattenparken.

För mer information besök www.vasyd.se

Citytunneln

För mer information om evenemang i samband med citytunnelns öppnande, se www.citytunneln.com