Först ut av de minst sagt namnkunniga artisterna är Britney Spears som den 11 oktober ställer sig på scenen i Malmö Arena. Ända sedan debuten med monsterhiten Baby one more time 1999 har Britney Spears varit en av världens mest framgångsrika artister. Sammanlagt har hon sålt mer än 67 miljoner skivor och den senaste, Femme Fatale, har hyllats av både publik och kritiker världen över. Den aktuella singeln, 'Til The World Ends är en stor hit världen över och räknas idag som en av hennes största radiohits.

23 år och fem skivor - hittills

Rihanna gjorde sig ett namn 2005 när debuten Pon de replay spelades på radiostationer och klubbar. Två år senare släppte hon, tillsammans med Jay-Z, låten Umbrella som blev en succé av sällan skådat slag. Hits på hits har följt och 23 år gammal har hon nu släppt sitt femte album. 31 oktober är hon i Malmö Arena med sin turné Load.

Rockrävarna tar över

Senare samma vecka, den 3 november, är det dags för en levande legendar att komma till Hyllie. Bob Dylan är en av den amerikanska populärmusikens mest betydelsefulla och inflytelserika låtskrivare och har belönats med allt från Grammys till Polarpriset. Vid sin sida i Malmö har han Mark Knopfler. Som sångare i Dire Straits är även han flerfaldig Grammysvinnare och låtar som Sultans of swing, Romeo and Juliet och Walk of life är odödliga hits.

Inget hindrar Sveriges stolthet

Roxette skördar stora framgångar med sin senaste skiva Charm school och första singeln She's got nothing on (but the radio) har inneburit en återkomst på radiolistorna. Räkna med mycket allsång när ett av Sveriges mest framgångsrika band river av både gamla och nya hits i Malmö Arena den 4 november.

Hösten bjuder på mer än bara musik och artister i världsklass. Den 10 och 11 september besöker en av världens förnämsta balettensembler, Russian State Ballet - Ryska Statsbaletten - Malmö Arena. Tillsammans med Malmö Symfoniorkester framförs den klassiska baletten av Pjotr Tjajkovskij.

Många godbitar att se fram emot i Hyllie och Malmö Arena.