Embassy of Sharing är ett 55 000 kvm stort område där grundpelarna är innovation, utveckling, delningsekonomi och hållbarhet.

Fyrtornet blir entrén till hela området Embassy of Sharing, men också ett av Sveriges högsta kontorshus i trä. Fyrtornet är det första av sju fastigheter. Här finns inspirerande arbetsplatser och ett digitalt lärcenter. I bottenvåningen finns publika verksamheter för att skapa en trygg och levande stadsdel.

Fyrtornet är mötesplatsen för alla och den självklara adressen för verksamheter som bryr sig om att vara i framkant kring Agenda 2030. I denna unika byggnad med trästomme och vinterträdgårdar finns lokaler för företag som söker kontor, servicebutik eller café.

Som hyresgäst blir både ditt företag och dina medarbetare del av ett spännande nytt sammanhang som bygger på innovation, utveckling, delningsekonomi och hållbarhet.

Embassy of Sharing ritas av Wingårdhs Arkitekter samt utvecklas och byggs av Granitor, i nära samarbete med Malmö stad. Embassy of Sharings gestaltning och innehåll bidrar till att uppnå målen i Agenda 2030. Här tas initiativ för god livskvalitet genom hälsa, välfärd och rättvisa. Varje fastighet kommer att ha sina fokusområden.

Fyrtornet blir det första beviset på hållbart byggande, hållbar mångfald och hållbart företagande.

I korthet

Adress: Hyllie Boulevard

Lokalstorlek: Från 130-1230 kvm

Antal våningsplan: 11 samt takterrass och källare med sportdepå

Fastighetsyta: 5 400 kvm

Arkitekt: Wingårdhs Arkitekter

Läs mer om Fyrtornet här

 

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Fokus är inriktat på Södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på granitor.se

Granitor Properties ingår i Granitor Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt.