Den karaktäristiska arkitekturen är formad som ett strykjärn med fri sikt i alla väderstreck. Det finns en gemensam takterrass för fastighetens hyresgäster. Fastighetens entré är välkomnande med över 4 meters takhöjd där konstverket Kristaller reflekteras i det härliga ljusinsläppet.

Entrénplan är navet för fastighetens hyresgäster och besökare. Där kan man snart starta arbetsdagen med en morgonkaffe i restaurangen eller i den gemensamma loungen. I entréplan  finns  också utrymme för mer strukturerade arbetsmöten med kunder eller kollegor i enskilda mötesrum. Samtliga  konferensrum  i entrén bokas digitalt.

Fastigheten kommer att uppfylla kraven för EU Green Building samt Miljöbyggnad, nivå Guld.

I korthet
• Fastighetsutvecklare: Granitor Properties
• Byggentreprenör: Peab
• Arkitekt: Erik Giudice Architects

Granitor har tidigare utvecklat Malmömässan, kontorsfastigheten Hermod, bostadskvarteret Saga samt ett parkeringshus i Hyllie. Granitor utvecklar Embassy of Sharing i Hyllie och uppför också ytterligare ett bostadskvarter i området.

Hyllie har utmärkta pendlingsmöjligheter. Med kollektivtrafik tar det sex minuter till Malmö C och tolv minuter till Köpenhamns internationella flygplats Kastrup.

LÄS MER

The Edge - iögonfallande kontorshus för företag som vill gå i spetsen


Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Fokus är inriktat på Södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på granitor.se

Granitor Properties ingår i Granitor Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt.