Hyllie Gränd 2 består av ett hus i fyra våningar som rymmer 35 bostäder, de allra flesta med mysig balkong eller uteplats. Här finns yteffektiva ettor, kvadratsmarta tvåor och välplanerade tre- och fyrarummare.

Som granne i kvarteret planeras ett kontorshus som Wihlborgs ska bygga. Cykeln parkeras smidigt på gården och för barnen finns det en spännande lekpark precis runt hörnet.

Förutom de småskaliga gränderna som omger Hyllie Gränd 2 så kommer även kvarterets innergård att bli en samlingsplats för husets invånare. Den blir både vacker att titta på och funktionell och användbar för dig som bor i huset.

Vi anlägger gröna planteringar och planterar träd som med tiden ger skugga. Gräsmattan blir skön att sitta på och genomkorsas av träspänger som skonar den från slitage. Inbjudande sittgrupper på trädäck och en lummig pergola gör gården till en plats att umgås och trivas på.

Här kommer det också att finnas ett fint pingisbord i betong för spännande kamper vänner emellan.

• Säljstart: Vår 2018

• Planerat tillträde: Kvartal 1 och 2, 2020.

• Arkitekt: White

Läs mer om Hyllie Gränd 2 här 

 

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.