Hyllie Gränd 2 består av ett hus i fyra våningar som rymmer 35 bostäder, de allra flesta med mysig balkong eller uteplats. Här finns yteffektiva ettor, kvadratsmarta tvåor och välplanerade tre- och fyrarummare.

Som granne i kvarteret finns Wihlborgs kontorshus. Cykeln parkeras smidigt på gården och för barnen finns det en spännande lekpark precis runt hörnet.

Förutom de småskaliga gränderna som omger Hyllie Gränd 2 så är också kvarterets innergård en samlingsplats för husets invånare. Den är både vacker att titta på och funktionell och användbar för dig som bor i huset.

Gräsmattan är både skön att sitta på och genomkorsas av träspänger som skonar den från slitage. Inbjudande sittgrupper på trädäck och en lummig pergola gör gården till en plats att umgås och trivas på. Gröna planteringar och planterade träd ger med tiden behaglig skugga.

Här finns även ett fint pingisbord i betong för spännande kamper vänner emellan.

• Fastigheten är tillträdd.

• Arkitekt: White

Läs mer om JM här

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.