Virknålen ligger på ett lugnt och familjevänligt läge nära den stora stadsdelsparken och består av 142 lägenheter med 1-5 rum och kök. Alla med balkong eller uteplats.

Huset är kringbyggt runt en trivsam och grön innergård med sittplatser, grill och lekredskap. På taken finns miljövänliga solceller.

Virknålen är ett utmärkt boende för dig och familjen som gillar att fara runt och se världen, eller pendlar till jobb och studier utan att vara beroende av egen bil. Kvarteret ligger nära Hyllie station där man snabbt tar sig vidare till Malmö City, Köpenhamn eller hela vida världen med flyg från Kastrup.

I boendet kommer det att finnas tillgång till bilpool och cykelmekarverkstad. Hyllie är en stad i staden och har all service på nära håll, skolor, shopping, idrottshall, badhus, parker, arena för stora evenemang med mera.

I korthet

• Byggstart: 2019

• Antal lägenheter: 142

• Planerad inflyttning: Etappvis under 2021

• Arkitekt: Panorama Arkitekter

• Entreprenör: BAB Bygg

Läs mer om Virknålen här

Läs mer om Hyllies stadsdelspark här

 

Med drygt 23 000 lägenheter och 1 100 kommersiella lokaler är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. Ägare är Malmö stad.  MKB:s målsättning är att bygga bra bostäder till rimliga priser, skapa socialt fungerande boendemiljöer och skapa mervärden för sina kunder. Stabilitet och trygghet ska känneteckna bolagets bostadsområden. MKB:s fastigheter förvaltas därför med en stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. 

www.mkbfastighet.se