Hyllie Homes består av 68 hållbara bostadsrätter om 1-4 RoK. Här erbjuds en stor bredd och variation av bostadstyper. Till exempel ytsmarta ettor, penthousevåningar, lägenheter med radhuskvalitéer, men också en stor palett av väldisponerade tvåor och treor. Alla lägenheter har balkong, uteplats eller terrass.

Högkvalitativ inredning
I Hyllie Homes är inredningen av hög kvalitet från välkända leverantörer. Alla badrum är helkaklade och i köksmiljöerna finns tre internationella inredningsstilar som ingår i de kostnadsfria valen.

Läget
Vi vågar påstå att läget är ett av Hyllies bästa. Här bor man granne med kommande Hyllie stadsdelspark, ett av de allra största grönområdena i morgondagens Malmö. Man har också väldigt vacker natur inpå husknuten, samtidigt som det är nära till goda kommunikationer och shopping. Här får man det bästa av två världar. Adressen blir Skrivaregatan och Nålgränd.

Utemiljön
Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en njutbar grön gård som domineras av härliga medelhavsväxter. En oas med utrymme för social samvaro och lek.

Gemensam takterrass
Högst upp finns den gemensamma takterrassen som de boende kan nyttja året om, med en inomhusdel och en utomhusdel. Här finns toppmoderna träningsmaskiner och en magisk vy över bron och Öresund. Den perfekta kombinationen!

Fakta
• Planerad säljpremiär: hösten 2020

• Antal rum: 1-4 Rok

• Kvm: 35-102 kvm

• Arkitekt: Panorama arkitekter

• Läs mer om projektet här

LÄS MER

Dubbla spadtag för framtidsstaden

"Room with a view" i Hyllies Homes

 

Peabs vision är att vara Nordens hållbara samhällsbyggare. Att bygga för framtiden innebär för Peab att det som byggs idag även ska klara av morgondagens krav på god etik och ett genomtänkt miljöarbete. Peab vill vara med och bidra till det hållbara samhället, ett samhälle som tillgodoser våra behov, både nu och i framtiden. Därför väljer Peab att vara delaktiga i att skapa en god bebyggd miljö med minimal miljöpåverkan.