I huset uppförs smart planerade ettor och tvåor för det mindre hushållet och större treor och fyror med plats för fler i familjen.

I söder, där kvarteret vetter mot Sivs gränd, skapar vi även unika townhouse med tio lägenheter i två etage.

Totalt blir det 86 moderna bostadsrätter på attraktivt läge i Hyllie, modernt och enhetligt inredda när det gäller val av material och inredningsdetaljer, med vackra parkettgolv och kaklade badrum. I stort sett alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats.

I Brf Navet finns det tillgång till en gemensam­hetslokal samt härliga takterrasser till varje trapphus. I husets entrélobby anläggs en cykelverkstad som blir en samlingspunkt för alla i huset och gör det enkelt att både serva och förvara favorithojen.

I Brf Navet ingår även fem townhouse som vardera rymmer två etagelägenheter - urbana familjebostäder om 4 rum och kök.

De två nedre våningarna rymmer bostäder i två plan med egen ingång från gatan och uteplatser mot både gatan och gården.

De två övre våningarna rymmer bostäder som vänder upp och ner på boendebegreppet med sin okonven­tionella utformning. Det är lägenheter i två etage med en stor terrass på taket som uteplats.

Här ligger entréplan med kök och sällskapsytor en trappa upp på plan 4, medan sovavdelning och allrum ligger en trappa ner på plan 3. Från plan 4 når du både bostadens balkong i bästa söderläge och den stora takterrassen ytterligare en trappa upp.

Brf Navets townhouse är ett unikt bo­ende för dig som uppskattar bostadsrättens bekvämlighet men också vill ha villaboendets privatliv och frihet.

• Arkitekterna Krook & Tjäder AB

• Planerad säljstart hösten 2018

• Planerad inflyttning våren 2021

Läs mer på Riksbyggen/Navet

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag med verksamhet över hela landet som utvecklar attraktiva boendemiljöer främst i nyproduktion. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar, kommersiella- och offentliga fastighetsägare som kunder.