I Brf Cortado finns lägenheter mellan ett till fyra rum och kök om 33,5-98 kvadratmeter, samt fyra townhouse, som är fyra våningar höga med åtta lägenheter i två plan om 102-110 kvadratmeter.

Alla lägenheter är modernt utrustade med öppen planlösning och privata sovavdelningar med bra förvaringsmöjligheter.

Alla lägenheter får balkong eller uteplats med trevlig utsikt över Allétorget och/eller mot den gröna innergården. På sjätte våningen har varje trapphus sin egen takterrass med plats för sittmöbler, planteringar och utsikt över omgivningarna.

På gården skapas plats för urban odling, lek och vila med planteringslådor, lekredskap och sittgrupper.

Bostäderna ligger på ett centralt läge i Hyllie nära butiker, restauranger och caféer. I bottenvåningarna mot torget ges plats för lokaler till mindre verksamheter, butiker och caféer.

Bilpool kommer att kopplats till bostadsrättsföreningen som ger tillgång till bil utan att behöva äga en egen. Som cyklist finns också flera fördelar för ett enklare cykelliv: cykelpool och cykelverkstad.

• Arkitekterna Krook & Tjäder AB

• Beräknad inflyttning under våren 2019

• Försäljning pågår

Läs mer på Riksbyggen/Cortado

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag med verksamhet över hela landet som utvecklar attraktiva boendemiljöer främst i nyproduktion. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar, kommersiella- och offentliga fastighetsägare som kunder.