Origos flexibla inomhusytorna ger de rätta förutsättningarna för det kreativa arbetet och mötet. Stora möjligheter till variation och anpassning ger plats för effektiva arbetsstationer, avskilda arbetshörnor och luftiga konferensrum. Gemensamma workshopsutrymmen i bottenplan ger en förlängning av det egna kontoret.

Samtliga kontor i Origo har en egen balkong. Det lägenhetsliknande formatet, med gott om naturligt dagsljus, gör att allt och alla känns nära. Kontorsköket med den stora köksön är den perfekta mötesplatsen! Därutöver finns en mängd utrymme för telefonkonferenser, möten, arbetsluncher eller bara trevligt häng - sommar som vinter.

Origo är det smarta kontoret även utanför de egna kontorsväggarna. Ett specialritat cykelgarage har omklädningsrum och dusch. Närheten till P-huset Hyllie, tåget och instaboxen där du kan hämta upp dina nätinköp, gör logistiken optimal. Allt för att kunna lägga rätt energi och fokus på arbetet.

Liksom alla Wihlborgs nybyggnadsprojekt är Origo certifierad enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat.

I korthet

• Byggherre: Wihlborgs Fastigheter AB

• Yta: 6 800 m2

• Byggstart: Hösten 2017

• Färdigställt: Hösten 2019

• Artiktekter: White Arkitekter

Läs mer: Origo vinnare av miljöbyggpriset Gröna lansen 2020!

www.wihlborgs.se

Wihlborgs utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.